Informatie
Neem contact op met ons
Adres:
Tonglu Factory: Xiafan Road, Tonglu economische DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang, China
Jiande Factory: Qintang industrial Park, Jiande County, stad Hangzhou, Zhejiang provincie China
Vertellen: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Informatie

Zhejiang Longyuan milieu Technology CO., LTD., een van de drie binnenlandse filter pers industrie beursgenoteerde ondernemingen. We hebben een heleboel buitenlandse partners, gelooft u onze companyand #39; s vermogen, hoop dat er spoedig een prettige samenwerking

(Duitse klanten bezocht Zhejiang Longyuan milieu Technology CO., LTD)

Zhejiang longyuan milieutechnologie Co., Ltd de focus op het aantrekken van buitenlandse investeringen onderneming van zhejiang, is een systeem van de moderne onderneming overeenkomstig de vorming van de naamloze enterprises.Company grenst aan de staat Road320, heeft een oppervlakte van 70.000 vierkante meter, in de buurt van de schilderachtige Lake Scenic Area. Transportatio en communicatie zijn erg handig.

In de bouw, Dongguan Instituut voor strategische samenwerking technologie, Zhejiang Longyuan milieu Technology CO., LTD.)

Het bedrijf heeft eersteklas binnenlandse bedrijfstak de productie, verwerking van apparatuur en technologie zoals grote hydraulische machine, CNC zaagmachine en CNC-machines met inbegrip van planer boards verspanen en tooling apparatuur. De filter producten geproduceerd door deze geavanceerde apparatuur zijn zeer groot, moeilijk en hoge-complexiteit. Wij bieden soorten van vóór en after sales service, met inbegrip van tests voor het filteren van de kenmerken van de materialen, selectie van filter druk op en gerelateerde producten en apparatuur installatie, gebruikerstraining, technische ondersteuning, de totaaloplossing.


Het bedrijf heeft een professioneel team van productontwikkeling. Productontwerp is van de Verenigde Staten, Japan, Duitsland en andere landen van de geavanceerde technologie. De filter press machine wordt gekenmerkt in de snelle filter snelheid, hoge graden van automatisering, stabiele prestaties, handige bediening, hoge temperatuur en hoge druk resistent, anti-corrosie, goed afdichten, efficiënt in ontwatering, wassen grondig homogene en niet-toxisch. Type filter press machine bevat automatische trillingen type, automatische doek wassen type, één keer verschuiven van type, PLC-sturing met type mens / machine-interface, DCS automatische industriële magazijnen type, zijde lichtbundel type, luchtgeveerd, handmatige en automatische type. Het type filter plaat bestaat uit plaat en frametype, kamer type, gelaste PP membraan type, rubber membraan type en pakking type. De dimensie van filter plaat is van 250 * 250mm, 400 * 400mm, 630 * 630mm, 800 * 800mm, 1000 * 1000mm, 1250 * 1250mm, 1500 mm * 1500 mm, 1500 * 2000mm tot 2000 * 2000mm. De filter druk kan worden 0.6MPa, 1.0MPa, 1.6MPa, 2.0MPa, 2.5MPa en 4MPa. Filteren van temperatuur is van - 40℃ae tot 120℃ae. Filtergebied covers van 0.16㎡ naar 1600㎡. Kon leveren wij allerlei producten om te voldoen aan de behoeften van verschillende gebruikers. De gebruikers kunnen ook soorten van niet-standaard filter pers en de filter plaat en frame (met inbegrip van de bijzondere noden van de import en export producten) aanpassen.

Iraanse klanten bezocht Zhejiang Longyuan milieu Technology CO., LTD

De burgemeester komt op bezoek Zhejiang Longyuan milieu Technology CO., LTD