Productcategorie
Neem contact op met ons
Adres:
Tonglu Factory: Xiafan Road, Tonglu economische DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang, China
Jiande Factory: Qintang industrial Park, Jiande County, stad Hangzhou, Zhejiang provincie China
Vertellen: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Tentoonstelling

Kamer de fabrikant van de plaat van de pers van de filter op de kunststof extrusie-technologie

Vandaag, allermeest naar de 3D printer is de printerkop uit de controle van uw computer vinden een semi vloeibaar materiaal op objecten. Kamer filter pers plaat fabrikant introduceren dit proces kunt gebruiken een verscheidenheid aan materialen, met inbegrip van metaal, beton, keramiek en chocolade, maar tot nu toe de meest voorkomende van het materiaal kunststof extrusie is gesmolten plastic.
Meer informatie over 3D printen, hoe meer ik denk dat dit een steeds veranderende industrie is een van de vele verschillende termen kan soms verwijzen naar hetzelfde, met name door kunststof extrusie objecten afdrukken dit proces. De technologie moet gewoon worden genoemd andquot; Thermoplastische extrusionandquot; in vergelijking met de algemene verklaring is andquot; extrudedandquot;. In feite is het lichaam United States International Association van de mondiale normen voor het testen en materialen (ASTM International), aangekondigd in juni 2012, deze 3D afdrukken standaard gemeenschappelijke naam andquot; extrudedandquot;.
Kamer filter pers plaat fabrikant introduceerde het concept hierboven en misschien gemakkelijker te begrijpen maar kunststof extrusie technologie uitvinders van Stratasys Corporation maakt dingen, dit is een toonaangevende onderneming, die verwijzen naar deze techniek als andquot; Fused deposition modeling (FDM) andquot;. FDM verwees naar het concept (en misbruik) als kunststof extrusie, wordt over het algemeen verstaan het materiaal extruderen technologie.