Productcategorie
Neem contact op met ons
Adres:
Tonglu Factory: Xiafan Road, Tonglu economische DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang, China
Jiande Factory: Qintang industrial Park, Jiande County, stad Hangzhou, Zhejiang provincie China
Vertellen: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Tentoonstelling

Reden voor filter in filter

1. filtratie efficiëntie:
Traditionele filters, als gevolg van ontwerp en productie van beperkingen, waardoor filter filter bijlage bij zijn kleinere, resulterend in het filtergebied. Zoals we allemaal weten, apparatuur voor de filtratie van kleine gebied dat het lage rendement van de apparatuur betekent, verwerkingscapaciteit, filteren, enzovoort. Echter, industrie moet een hoog rendement, de hoge capaciteit apparatuur, filter niet kan voldoen aan de vraag van de markt, de markt vraagt dringend om een apparaat te doorbreken van het knelpunt van de ontwikkeling van het filter, zodat het filter vermeld om te voldoen aan de vraag naar dit soort van markt.
2. het filteren van bereiken:
Blijven ontwikkelen en uitbreiden van de industriële markt, sommige oude industrieën, filtratie-apparatuur, sommige nieuwe industrieën moeten filteren van apparaten, maar verschillend van aard van de verschillende industrieën moeten voor het filteren van vloeistoffen. Daarom verschillen prestaties, traditionele filter kan niet goed toegepast op de behoeften van de sector. Met het oog op een breed scala aan praktische filter filteren behoeften maakt een heleboel verbetering, het soort vloeistof filtratie apparatuur van filtratie en scheiding moet expansie, teneinde te vergroten van het bereik van de filter apparatuur.
Alle factoren vertelt de filter apparatuur met elkaar gemeen, maar juist vanwege deze overeenkomsten, een machine--druk filter.