Productcategorie
Neem contact op met ons
Adres:
Tonglu Factory: Xiafan Road, Tonglu economische DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang, China
Jiande Factory: Qintang industrial Park, Jiande County, stad Hangzhou, Zhejiang provincie China
Vertellen: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Nieuws

Automatische druk Filter procesintensificatie en vooruitzicht

Scheiding van heterogene systeem is onmisbaar voor de automatische filter pers in de productie van een eenheid-operatie, de studie van het scheidingsproces, voornamelijk gericht op de methode van scheiding versterken en optimaliseren van de structuur van de apparatuur. Proces onderzoek in het bijzonder in termen van filteren media, apparatuur, materiaal of apparatuur op de structuur er zijn veel ruimte voor ontwikkeling.
Intensivering van het proces voor een regeling. Automatische filter pers in sedimentatie, kies een geschikte scheiding apparatuur is de sleutel tot het bereiken van hoge scheidingsrendement. Voor gas-solid mengsel, als gevolg van de ongelijke verdeling van de diameter van het deeltje, dus volgens de korrelgrootteverdeling van de deeltjes geschikt scheiding apparatuur te kiezen. Dandgt; 50 μ m magistraten of zwaartekracht sedimentatie apparatuur dandgt; 5 μ m magistraten of centrifugale apparatuur dandlt; 5 μ m magistraten of ESP, zakkenfilters, schrobmachines.
Automatische druk filter voor vloeistof-deeltjes mengsels, niet alleen deeltjes, korrelgrootteverdeling, om de grootte van het gehalte aan vaste stof ook te overwegen om te kiezen van de juiste apparatuur voor scheiding. Dandgt; 50 μ m filter centrifuge kan worden gebruikt; dandlt 50 μ m door druk filtratie apparatuur gehalte aan vaste stof van andlt; 1% sedimentatie tank, spin-liquid scheidingsteken scheidingstekens van beslechting; 1% ~ 10% inhoud van stevige plaat en frame filter persen; Solid content andgt; 10% filteren centrifuge kan worden gebruikt; inhoud van vaste andgt; 50% vacuüm filter kan worden gebruikt, enzovoort.