Productcategorie
Neem contact op met ons
Adres:
Tonglu Factory: Xiafan Road, Tonglu economische DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang, China
Jiande Factory: Qintang industrial Park, Jiande County, stad Hangzhou, Zhejiang provincie China
Vertellen: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Nieuws

Riem Type Filter Press filtratie technologiegebied

Met de ontwikkeling van de technologie van de bio-ingenieurswetenschappen, zal toepassing van membraan scheiding op dit gebied blijven groeien. In de productie van biologische producten, moeten vaak worden gescheiden van een vloeibare suspensie, traditionele filteren methoden zijn niet aan de kwaliteitseisen van de producten, en het gebruik van micro-filtratie scheiding Membraantechnologie, die voorkomt van inactivatie van bacteriële verontreiniging en warmtegevoelige materialen, en bereikt de effectieve scheiding van onzuiverheden en verbetering van de kwaliteit van.
Riem filters gebruik dynamische filtertechnologie in membraan scheiding, beter in staat om op te lossen het probleem van de conventionele membraan-filtratie-tarief is niet hoog, maken van de ruimere toepassing van Membraanfilter, filter zal werken beter, zoals pulp en papier industrie afvalwater met ultrafiltratie membraan vezel worden verhaald.
Daarnaast riem filter pers filtratietechnologie wordt ook beschouwd als een van de eenvoudige en doeltreffende methoden ter verbetering van filtratie. Het is van het gebruik van twee of meer filters en vaste inhoud of doel van vloeibare viscositeit te verbeteren filteren tarieven geleidelijk te verminderen. Deze filters kunnen hetzelfde type maar verschillende filter media en filter-constanten zijn, kunnen ook een combinatie van verschillende soorten filters.