Productcategorie
Neem contact op met ons
Adres:
Tonglu Factory: Xiafan Road, Tonglu economische DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang, China
Jiande Factory: Qintang industrial Park, Jiande County, stad Hangzhou, Zhejiang provincie China
Vertellen: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Nieuws

Fabrikanten van gordel Type Filter druk op In de toekomst overgang naar intelligente richting

Dialectische theorie van de productieve krachten en productie betrekkingen vertellen ons dat wanneer de productiviteit groeit tot op zekere hoogte, als gebonden aan de originele productie was een enorme verandering aan te passen aan de ontwikkeling van geavanceerde productieve krachten. Vandaag is de ontwikkeling van wetenschap en technologie, het Internet en de informatie technologie-veranderende tijden, riem filter pers fabrikanten in de industriezone van een ommekeer gekomen suizen door, enig voordeel aangekomen, maar de tendens van de tijden, wereldwijde industriële 4.0 tijdperk tot stand is gekomen.
Na de andquot Duitsland regering; industriële 4.0andquot; strategie, fabrikanten van rond de wereld focus van deze strategie, en het is algemeen erkend in de industrie, ontwikkeld of ontwikkelingslanden, de verwerkende industrie proberen te andquot; 4.0 industrieel, andquot; en bij het nastreven van de wereldwijde industrie krijgen een sterk concurrentievoordeel in het competitieve landschap.
Industriële 4.0, slimme fabriek, smart, intelligente logistiek is een gordel filter pers fabrikanten van traditionele patronen met de drie thema's van intelligente richting geworden. Precisie filter productie door massaproductie in transitie, productie-georiënteerde productie ervan aan service en productie overgang, factoren rijden de overgang naar innovatie gestuurde industrie die 4.0 tijden de drie subversieve transformatie is gerealiseerd, en de onvermijdelijke trend van de ontwikkeling van de tijden aangepast.