Productcategorie
Neem contact op met ons
Adres:
Tonglu Factory: Xiafan Road, Tonglu economische DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang, China
Jiande Factory: Qintang industrial Park, Jiande County, stad Hangzhou, Zhejiang provincie China
Vertellen: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Nieuws

Goed onderhoud waren stabiele prestaties door plaat-en-frame Filter Press

Na de aankoop van de plaat-en-frame filter pers nodig is voor de doeltreffende handhaving, alleen voor deze machine voor onderhoud op een regelmatige basis, kan verlengen de levensduur van de machine, terwijl de machine een goede prestatie voor hoe effectief handhaven heeft, in feite, in het proces heeft ook veel ruimte voor notities. Hier nemen wij een blik bij hoe te voor de plaat-en-frame filter voor beter onderhoud persen, dus u het gebruik van de plaat-en-frame uitbreiden kunt filter pressand #39; s beste jaren.
Het eerste ding u zult opmerken is het gebruikelijke onderhoud van plaat en frame filter persen, bijvoorbeeld voordat u gebruikt, moet u begrijpen de gebruiksaanwijzing van de machine, zodat zul je veel gemakkelijker. Terwijl in het proces met behulp van uw reguliere kwaliteitscontrole elke pipe-verbinding sterk genoeg is, dus neem een kijkje binnen is er de mogelijkheid van lekkage. Als de pijp niet zo sterk zijn, is dan u aandacht aan de problemen in dit proces besteden moet was een beetje veel. Je moet zorgvuldig controleren, zodat die elimineert een heleboel dingen, maken deze machine kan handhaven goede prestaties op alle tijden.
Tijdje niet in de machine tegen wanneer er druk om te openen deksel is, omdat dit zal sommige onverwachte kan optreden. In het proces terwijl u gebruikt, moet u te weten de opening van de klep is strak, wilt u het water afgevoerd zodat het kan worden gebruikt. De controle van de lening de bepaalde methode van de plaat en frame filteren pers. Schakel niet willekeurig, maar na het gebruik van dit ding voor een tijdje, doen sommige Schijfopruiming op een regelmatige basis. Alleen op die manier kan het ding houden een goede prestatie.